Gepost op

Aanbieding van week 31 (Huawei concurrenten)

Competitie van Huawei

Zoals iedereen wel weet, is Huawei niet de enige smartphonefabrikant in de wereld. Sinds het ontstaan van de eerste smartphone in 1996 is er een strijd ontstaan voor het grootste telefoon merk in de wereld. Iedereen kent wel het voorbeeld van Nokia. In 2009 was Nokia het bedrijf met het grootste wereldwijde marktaandeel in smartphone verkopen. In de jaren na 2009 is Nokia compleet verdwenen en weggeconcurreerd door voornamelijk Apple en Samsung. Momenteel staat Samsung bovenaan de top, Apple daalt in marktaandeel en Huawei groeit constant. Dit is ook mooi te zien in de tabel hieronder.

marktaandeel

De smartphones van Huawei zijn qua specificaties nog niet op hetzelfde niveau als Samsung en Apple. De Huawei P9 komt in de buurt van de Samsung Galaxy S7 en iPhone 6s, maar is nog niet in staat om het gat te dichten. Om de concurrentie te verslaan, moet je er veel van weten. Vandaar dat we de Samsung S7 en de iPhone 6s gaan bekijken en de aanbiedingen die daarbij horen.
Samsung Galaxy S7

Samsung profileert zich meer als luxe merk en dat zie je terug in het uiterlijk van de smartphones. De koersvastheid van de Koreanen is niet heel verrassend, want de Galaxy S6-lijn is erg succesvol gebleken en smartphonefabrikanten hebben wel vaker een vernieuwingscyclus van twee jaar. De S7 is van buiten dan ook bijna een S6 waar wat aan geschaafd is. Hoewel dat al meer is dan Apple pleegt te veranderen aan het uiterlijk, voelt de S7 in eerste instantie aan als een S6 2.0. Het gebrek aan wereldschokkende cosmetische veranderingen betekent echter zeker niet dat Samsung is blijven stilstaan. Van binnen is de S7 aangepakt en daarmee wil Samsung als een van de topspelers op de smartphonemarkt een nieuwe prestatiestandaard neerzetten. Dat doet het onder meer met een eigen chipset, en een lichtsterke en snel scherpstellende camera.

Samsungs topsmartphone van 2016 is in zekere zin een 2.0-versie van de S6, onder meer vanwege het vergelijkbare ontwerp, maar dan wel met een hele hoop verbeteringen en extra’s. Zo is er geschaafd aan het uiterlijk en is de telefoon waterdicht, wat bijzonder is voor een smartphone van glas en aluminium. Verder is het fijn dat je dit jaar het opslaggeheugen weer kunt uitbreiden met een sd-kaart, ook al ondersteunt Samsung de handige adoptable storage-functie van Marshmallow niet. Hij heeft bijna alle luxe functies die je van een high-end smartphone kunt verwachten, van vingerafdrukscanner tot nfc en van hartslagmeter tot optische beeldstabilisatie.

Luxe is één ding, maar zeker in dit prijssegment staat of valt alles met de prestaties. De nieuwe Exynos 8 Octa-chipset scoort zoals verwacht boven de rest van het veld, maar luidt dan ook de nieuwe generatie chips in. Of het de snelste en efficiëntste Android-smartphone is, zullen we pas weten als we telefoons met de nieuwe Snapdragon 820 in handen hebben. Het toestel is wel lekker snel en werkt vloeiend, hoewel dat misschien niet zo verrassend is.

iPhone 6s

Met de iPhone 6s borduurt Apple voort op het succes van de iPhone 6. De behuizing is vrijwel identiek en in eerste instantie lijkt hij daarom niet nieuw. Op veel vlakken, zoals snelheid, camerakwaliteit en stevigheid is hij echter wat beter dan de vorige iPhone. Het grootste verschil is 3D Touch, de techniek die het mogelijk maakt om extra hard op het scherm te drukken voor nieuwe functionaliteit. Dat werkt technisch gezien goed en het is een leuke extra, maar vooralsnog niet meer dan dat.

De iPhone 6s en 6s Plus zijn op bijna alle vlakken net even beter dan de vorige generatie en dat is een goede zaak, hoewel de iPhone 6 en 6 Plus al mooie, snelle en fijne smartphones waren om mee te werken. De nieuwe toestellen zijn sneller, de schermen zijn net iets mooier, de camera vangt iets meer detail en de accu gaat wat langer mee. Toch hadden we tijdens de testperiode niet écht het idee dat we met gloednieuwe toestellen aan het werken waren. Deels komt dat natuurlijk doordat ze er identiek uitzien, maar wat ook meespeelt, is dat de verbeteringen in de praktijk niet zo groot zijn dat ze de gebruikservaring wezenlijk veranderen. Zit je nog met een oudere iPhone, een 5 of 5s, en wil je graag een nieuwe, dan is de stap naar de 6s wel de moeite waard.

Apple heeft overduidelijk twee telefoons neergezet die tot de top van de markt behoren, goede hardware hebben en fijn werken. Wat prijs-kwaliteitverhouding betreft loopt Apple echter achter op de concurrentie. Hoe erg dat is, daarover zullen de meningen sterk uiteenlopen. Getuige de verkooprecords die opnieuw gebroken zijn, is er een grote groep mensen die zich daar niets van aantrekt.

Gepost op

Beste aanbieding van week 25 (Miky)

Goedkope Huawei aanbieding

Deze week staat in het teken van de goedkopere abonnementen. Tussen al het geweld van de steeds groter wordende internetbundels (T-Mobile spant de kroon met Oneindig Online), willen de meeste mensen gewoon een simpel abonnement. Niet de allernieuwste smartphone met 4G internet en 128 GB geheugen, maar een goedwerkende smartphone voor een lage prijs. Het blijkt namelijk dat tegenwoordig een derde van de 65-plussers een smartphone gebruikt. Dit is met 15% toegenomen in vergelijking met vorig jaar. Dit is te verklaren door de toenemende vergrijzing. Deze consumenten zijn niet gelijk aan de generatie tieners die zijn opgegroeid met de opkomst van smartphones. De 65-plusser is op zoek naar simpele telefoon zonder al te veel poespas. En Miky heeft een mooie aanbieding voor deze personen.

Miky.nl

Miky (voorheen GSM Topdeal) is een vernieuwd bedrijf dat gericht is op het aanbieden van telefoons en abonnementen. Dat doen ze in samenwerking met T-Mobile en Ben voor mobiele telefonie, vanwege het betrouwbare T-Mobile netwerk. De website is erg overzichtelijk en je kunt gemakkelijk je abonnement samenstellen (terug te zien aan het cijfer 8,9 op basis van reviews). Een mooi voorbeeld hiervan is de Huawei Y625 aanbieding. De Huawei Y625 kwam uit in 2015 en kreeg bij veel bekende tech-sites een positieve review. Voornamelijk omdat je voor de lage prijs mooie specificaties krijgt.

Op Miky.nl kun je een abonnement samenstellen voor slechts €8,50 per maand. Bij dit T-Mobile abonnement krijg je 100 MB, 90 belminuten en onbeperkt sms’en. Een ideaal abonnement voor de klant die niet veel nodig heeft. Als 100 MB echter te weinig is, kun je makkelijk meer MB’s selecteren. Dit kan oplopen tot wel 2500 MB per maand. Bij dit abonnement betaal je eenmalig €48 voor de aansluitkosten, telefoon toestel en bezorgkosten. En als je op tijd bent, krijg je het de volgende dag al binnen. Een fantastisch abonnement voor de minimale gebruiker.

Aanbieding Huawei Y625

Gepost op

Beste aanbieding van week 24 (T-Mobile)

Aanbieding van T-Mobile

Voor velen is de laatste periode voor de vakantie aangebroken. Het werk wordt afgerond en de laatste tentamens worden ingeleverd. Iedereen kijkt al uit naar een vakantie vol zon, zee, stranden, feestjes en verre reizen. Alleen is er een probleem wat bij bijna iedereen terugkomt als ze op vakantie gaan. Dat is het gebruik van internet op vakantie. Vele gezinnen zijn al opgeschrikt door hoge rekeningen die ze moeten betalen, omdat ze in het buitenland hebben gebruik gemaakt van internet. In de afgelopen jaren zijn de kosten van mobiel internetten in het buitenland gelukkig al flink gedaald, met tegenzin van de telecombedrijven. In 2009 werd namelijk nog €4 betaald per MB, terwijl dat nu nog maar 5 cent per MB is. In oktober 2015 is ook ingestemd door het Europees parlement met het afschaffen van de extra kosten voor bellen en gebruik van mobiel internet in andere Europese landen. Deze maatregel zal ingaan op juni 2017. Een geweldige vooruitgang, alleen moeten we er echter nog een jaar op wachten. Gelukkig heeft T-Mobile een mooie aanbieding waarbij je dit jaar ook nog geen zorgen erover hoeft te maken.

Sim only abonnement

Dankzij een Stel Samen & Stel Bij abonnement bij T-Mobile kun je elke maand tot maximaal 2 GB in het buitenland gebruiken. Dit is een Sim only abonnement, dus is het zonder telefoon. Dit is ideaal als je een telefoon hebt die nog goed werkt. Als je het abonnement samenstelt, kun je kiezen hoeveel GB internet je erbij wilt. Bij ieder aantal GB, zit dan een extra aantal MB die je kan gebruiken in de gehele EU. Hieronder staat een lijstje met alle opties aan internet:

Stel Samen & Stel Bij internetbundel    EU MB’s   
Internet XS – 500 MB 50 MB
Internet S – 1 GB 50 MB
Internet M – 3 GB 100 MB
Internet L – 6 GB 250 MB
Internet XL – 20 GB 250 MB
Oneindig internet 2 GB

[otw_shortcode_button href=”http://ad.zanox.com/ppc/?38296323C1660277133T” size=”large” icon_type=”general foundicon-right-arrow” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-red” target=”_blank”]Meteen jouw bundel samenstellen![/otw_shortcode_button]

Als je dus een internetbundel pakt met oneindig internet, dan krijg je daar 2 GB aan internet bij die je in de hele EU kan gebruiken. Dan hoef je je helemaal geen zorgen te maken over een onverwacht hoge rekening. En als je MB’s bijna op zijn, dan kun je ook nog gemakkelijk extra MB’s erbij kopen. Een geweldige aanbieding van T-Mobile die je niet kunt missen!

Aanbieding T-mobile

Gepost op

Beste aanbieding van week 23 (Ben)

Aanbieding van Ben

Een nieuwe week betekent een nieuwe aanbieding. Lang is er weer gezocht naar een mooie aanbieding deze week voor een Huawei smartphone. Deze week is ons oog gevallen op een goede deal bij Ben.nl. Ben staat bekend om goedkope sim-only abonnementen, maar ook om goedkope abonnementen. Je zou denken dat deze abonnementen met een slechte of oude smartphone komen, maar niets is minder waar. Zeer populaire smartphones van Huawei, Apple en Samsung zijn er te vinden. Zo ook deze week. Je kunt de nieuwste Huawei P9 Lite krijgen voor een maandprijs van slechts €17,50 per maand! We hebben het dan niet over een oude of tweedehandse versie, maar gewoon de nieuwste Huawei P9 Lite. Je zou denken dat het abonnement dan heel beperkt is voor die prijs, maar daar vergis je je ook in. Het abonnement is erg flexibel en je kan zelf bepalen hoeveel je wilt uitgeven. Zo kun je kiezen tussen:

 • 200 minuten/sms                €3,50
 • 600 minuten/sms                €4,50
 • Onbeperkt minuten/sms    €7,50

Een internetbundel van:

 • 1000 MB                                 €4,50
 • 2000 MB                                €7,00
 • 3000 MB                                €11,50
 • 5000 MB                                €16,50

Daarbij krijg je ook nog de keuze of je 4G internet erbij wilt en of je eenmalig extra voor het toestel wilt betalen, waardoor je maandelijkse kosten dalen met €9,50. Je kan dus uitkomen op een abonnement van slechts €8 per maand of het meest uitgebreide abonnement voor €35,50 per maand. Het is helemaal aan te passen aan jou wensen, maar blijft super goedkoop. De Huawei P9 Lite is dan misschien minder uitgebreid dan zijn grotere broer, maar dat betekent niet dat het een slechtere smartphone is. Zoals je kunt zien bij de specificaties van de Huawei P9 Lite is het nog steeds een high-end smartphone.

[otw_shortcode_button href=”http://ad.zanox.com/ppc/?38058898C48540417T” size=”large” icon_type=”general foundicon-checkmark” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-red”]Bestel direct de nieuwste Huawei P9 Lite![/otw_shortcode_button]

Ben.nl

Ben is al lange tijd een telecom aanbieder in Nederland. De provider maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Dit is ook geen verassing, aangezien het in 2002 volledig werd overgenomen door T-Mobile. Vanaf 2008 ging Ben weer zelfstandig te werk als aanbieder van simkaart abonnementen. Het is momenteel dan ook nog steeds een zelfstandig onderdeel binnen T-Mobile. Ben verrast wel vaker met goede deals. Zo hebben ze ook de Huawei P8 voor slechts €22 per maand. Klik op de foto hieronder om direct naar deze aanbieding te gaan!1. 500x500 1 Huawei p8

 

Gepost op

Beste aanbieding van week 22 (Vodafone)

Aanbieding van Vodafone

Je hebt het misschien al voorbij zien komen, maar deze aanbieding mag je echt niet missen. Vodafone biedt ‘vluggertjes‘ aan waarbij je de nieuwste telefoons kunt krijgen tegen een geweldige prijs, samen met een ruim abonnement. Je moet er snel bij zijn want de actie geldt maar tot en met 26 juni 2016. Vandaar natuurlijk de naam vluggertjes! Bij deze aanbieding krijg je super veel korting op abonnementen met de nieuwste smartphones. Bijvoorbeeld de nieuwste Samsung Galaxy S7 (Gold, Black, White, Silver of Pink) voor een totale prijs van slechts €43 per maand! Bij dit abonnement krijg je 5GB aan data, 150 minuten bellen en onbeperkt sms’en. Dit abonnement is het Smart L abonnement.

Beste deal

Tussen al de geweldige kortingen, is er een die er tussenuit springt. Een geweldig toestel voor een super lage prijs. Namelijk de allernieuwste Huawei P9 (Silver of Grey) tegen een maandelijkse prijs van €14! Het abonnement wat je erbij krijgt is €21 (Smart L abonnement: 1,5GB aan data, 150 bellen en onbeperkt sms’en). De totale maandelijkse kosten komen dus uit op de geweldige prijs van €35! Dit is goedkoper dan bijvoorbeeld de iPhone 6 (€39 per maand) en de Samsung Galaxy S7 (€43 per maand). Als je echter op zoek bent naar nog iets goedkoper, dan zit je bij Vodafone ook goed. Het kleinere broertje van de Huawei P9, de Huawei P9 Lite, kun je al krijgen voor een prijs van slechts €17,50! Dit betekent dat je de nieuwste smartphone krijgt voor een prijs onder de €20 en zonder bijkomende kosten. Hierbij zit een abonnement van 500 MB aan data, 150 minuten bellen en onbeperkt sms’en. Het abonnement heeft een looptijd van 2 jaar. De telefoon is beschikbaar in de kleuren Black, White en Gold.

Sim only

Een aanbieding van Vodafone die niet erg opvalt maar zeker de moeite waard is, is het sim only vluggertje. Deze houdt in dat wanneer je tussen 23 mei en 26 juni een You L maandbundel koopt, 2 GB gratis extra data ontvangt! Dit is ook te gebruiken in 43 Europese landen, zonder extra kosten. Een mooi extraatje als je binnenkort op vakantie gaat.

Vluggertjes campagne Huawei p9 1 Image Banner 970 x 250

Gepost op

Beste aanbieding van week 21 (sim only)

Sim only aanbieding

Deze week staat in het teken van een speciale aanbieding, namelijk een sim only abonnement. Sim only abonnementen zijn tegenwoordig niet erg populair meer. Vaak wordt er gedacht dat complete abonnementen met telefoon goedkoper zijn dan losse abonnementen. Dit klopt echter niet. Je kan vaak goedkoper uit zijn als je een sim only abonnement koppelt met een losse telefoon.

Wat is sim only?

Een sim only abonnement is een abonnement zonder telefoon, oftewel alleen een sim kaart (zoals de naam al suggereert). Deze abonnementen zijn dus een stuk goedkoper omdat je niks extra’s hoeft te betalen voor de telefoon zelf. Bij traditionele abonnementen betaal je in principe maandelijks een losse telefoon af, zoals bij een lening. Waarom zou je echter extra geld uitgeven aan een nieuwe telefoon terwijl je oude telefoon nog prima werkt? Tegenwoordig worden de normale abonnementen ook steeds duurder vanwege de stijgende prijzen van smartphones. Dit komt vooral door de steeds meer geavanceerde smartphones. De geheugens worden steeds groter, ze worden steeds sneller, de schermresolutie wordt alsmaar scherper, de camera is bijna net zo goed als een digitale camera, etc. Dit is allemaal handig als je bijvoorbeeld je camera vergeten bent of je toevallig navigatie nodig hebt. Echter hierdoor is het bijna normaal om tegenwoordig maandelijks €50 te betalen voor een nieuw abonnement.

Tele2

De provider Tele2 heeft momenteel een geweldige aanbieding voor sim only gebruikers. Het is namelijk een sim only abonnement op het 4G netwerk! Hiermee kun je super snel internetten tegen een superlage prijs. Je kunt zelfs kiezen hoeveel GB aan internet je erbij wilt hebben. Ook kun je abonnement kiezen voor slechts 1 maand. Hierdoor zit je niet meteen vast aan een contract van 2 jaar. Hieronder staan alle mogelijkheden op een rij:

 • 1GB – 100 Bel/SMS – €10 per maand
 • 1,5 GB – Onbeperkt Bel/SMS – €16 per maand
 • 4 GB – Onbeperkt Bel/SMS – €21 per maand
 • 8 GB – Onbeperkt Bel/SMS – €25 per maand
 • 24 GB – Onbeperkt Bel/SMS – €35 per maand

Een geweldig aanbod tegen een lage prijs, hier moet je van profiteren! Klik op de onderstaande banner en bestel direct je nieuwste abonnement. Zoek daarbij ook nog een mooie Huawei telefoon en je bent weer compleet.


Sim only 4GB Image Banner 1200 x 627