Gepost op

Android 7.0 Nougat uitgelekt voor Huawei P9

Android 7.0

Het nieuwe besturingssysteem van Android wordt momenteel uitgebreid intern getest bij de fabrikanten. Een van de testversies van Android 7.0 is nu uitgelekt voor de Huawei P9. Hierdoor kunnen we al een inkijk krijgen van hoe het eruit gaat zien. Het is ondertussen alweer bijna een jaar geleden dat Android 6.0 Marshmallow uitkwam. De verbeteringen bij Android 6.0 waren vooral aan de binnenkant, qua uiterlijk was er weinig tot niks veranderd. Echter waren veel Android gebruikers er blij mee, aangezien Google goed heeft geluisterd naar de klachten en wensen van deze gebruikers. Bij Android 7.0 is dit ook het geval. Google is al bezig met de laatste loodjes voor de nieuwe update en deze kunnen we dan ook binnenkort al verwachten. De laatste testversie is voor Nexus gebruikers momenteel zelfs al beschikbaar. 

Huawei P9

Een medewerker bij Huawei heeft een testversie van Nougat voor de P9 online gezet. Huawei gebruikers profiteren op een extra manier van de update. Zo krijgen ze niet alle verbeteringen van Huawei 7.0, maar ook nog een aantal extra functies die Huawei zelf wilt toevoegen aan de update. Een voorbeeld hiervan is dat je de schermresolutie tijdelijk kan verlagen, om zo stroom te besparen. Daarnaast kun je ook veeg-bewegingen aan snelkoppelingen toewijzen voor een beter gebruiksgemak. Een andere grote verbetering is de toevoeging van een App-drawer. Dit is voor de eerste keer voor Huawei smartphones. Hier is ook veelvuldig om gevraagd door de gebruikers. 

Android 7.0 Nougat

Het is nog niet duidelijk wanneer de update beschikbaar is. Het is echter al wel mogelijk om deze op je toestel te installeren, maar dit wordt afgeraden. Als je dit wel hebt gedaan dan kun je je toestel opnieuw instellen via de HiSuite-software. We kijken met enthousiasme uit naar de nieuwe Android 7.0 Nougat, omdat het naar waarschijnlijkheid erg goed gaat werken op Huawei telefoons. Hopelijk kan Huawei dan eindelijk het grootste minpunt, het EMUI design, gaan verbeteren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *