Gepost op

Ben zomerdeals voor Huawei

Ben zomerdeals

Met al die regen van de afgelopen week voelt het niet als zomer. Iedereen verlangt weer naar een beetje zon en vakantie gevoel. Gelukkig heeft Ben een aantal aanbiedingen die je misschien wel kunnen opwarmen. Ben heeft namelijk de speciale Ben zomerdeals, die maar voor een bepaalde tijd geldig zijn. Hier moet je snel van profiteren als je op zoek bent naar een nieuwe Huawei. Ben heeft 3 topdeals voor Huawei telefoons.

Huawei P9 Lite

De eerste aanbieding van de Ben zomerdeals is de Huawei P9 Lite. Deze is verkrijgbaar is het wit en het zwart. Bij dit abonnement krijg je 100 belminuten/sms’jes, 1000 MB en 1000 extra sms’jes, allemaal voor slechts €17,50 per maand. Als je het toestel in een keer afbetaald, hoef je slechts €11,50 te betalen. Een ongekend lage prijs voor deze nieuwe smartphone. De Huawei P9 Lite heeft goede recensies gekregen die de moeite zijn om even te lezen als je geïnteresseerd bent. Als je op zoek bent naar wat meer belminuten of MB’s, dan is dat ook mogelijk bij ben. Je kunt het gekozen abonnement simpel aanpassen. Ga direct naar de Ben zomerdeal van de Huawei P9 Lite!

Huawei P8 Lite

Ben je niet op zoek naar de nieuwste smartphone maar wil je een goed werkende smartphone voor een lage prijs? Dan is de Huawei P8 Lite perfect voor jou. Bij de Ben zomerdeal kun je deze smartphone al hebben voor slechts €13,50 per maand! Hier zit 100 belminuten/sms’jes bij, 1000 MB en 1000 extra sms’jes bij. Hij is alleen beschikbaar in het zwart maar wel direct leverbaar. Je kunt hem de volgende dag al in huis hebben! Daarnaast kun je het abonnement ook nog aanpassen naar jou wensen. Lees eerst deze review en bekijk dan direct de aanbieding van Ben!

Huawei P8

Ben je toch op zoek naar een wat krachtigere smartphone dan de lite versies? Dan moet je eens de Huawei P8 bekijken. In tegenstelling tot de vorige bundels, komt deze aanbieding met 300 minuten/sms’jes in plaats van 100. Daarnaast krijg je ook de 1000 MB en de 1000 sms’jes extra. Allemaal voor minder dan €20 per maand! En als je de smartphone in een keer afbetaald, betaal je slechts €8 per maand. Een ongelooflijk lage prijs voor de goede kwaliteit smartphone. Bekijk meteen alle mogelijkheden die je hebt bij dit abonnement.

Pak snel deze kans, want de zomerdeals duren maar tot en met 25 augustus.

Ben zomerdeals

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *