Gepost op

Beste aanbieding van week 24 (T-Mobile)

Aanbieding van T-Mobile

Voor velen is de laatste periode voor de vakantie aangebroken. Het werk wordt afgerond en de laatste tentamens worden ingeleverd. Iedereen kijkt al uit naar een vakantie vol zon, zee, stranden, feestjes en verre reizen. Alleen is er een probleem wat bij bijna iedereen terugkomt als ze op vakantie gaan. Dat is het gebruik van internet op vakantie. Vele gezinnen zijn al opgeschrikt door hoge rekeningen die ze moeten betalen, omdat ze in het buitenland hebben gebruik gemaakt van internet. In de afgelopen jaren zijn de kosten van mobiel internetten in het buitenland gelukkig al flink gedaald, met tegenzin van de telecombedrijven. In 2009 werd namelijk nog €4 betaald per MB, terwijl dat nu nog maar 5 cent per MB is. In oktober 2015 is ook ingestemd door het Europees parlement met het afschaffen van de extra kosten voor bellen en gebruik van mobiel internet in andere Europese landen. Deze maatregel zal ingaan op juni 2017. Een geweldige vooruitgang, alleen moeten we er echter nog een jaar op wachten. Gelukkig heeft T-Mobile een mooie aanbieding waarbij je dit jaar ook nog geen zorgen erover hoeft te maken.

Sim only abonnement

Dankzij een Stel Samen & Stel Bij abonnement bij T-Mobile kun je elke maand tot maximaal 2 GB in het buitenland gebruiken. Dit is een Sim only abonnement, dus is het zonder telefoon. Dit is ideaal als je een telefoon hebt die nog goed werkt. Als je het abonnement samenstelt, kun je kiezen hoeveel GB internet je erbij wilt. Bij ieder aantal GB, zit dan een extra aantal MB die je kan gebruiken in de gehele EU. Hieronder staat een lijstje met alle opties aan internet:

Stel Samen & Stel Bij internetbundel    EU MB’s   
Internet XS – 500 MB 50 MB
Internet S – 1 GB 50 MB
Internet M – 3 GB 100 MB
Internet L – 6 GB 250 MB
Internet XL – 20 GB 250 MB
Oneindig internet 2 GB

[otw_shortcode_button href=”http://ad.zanox.com/ppc/?38296323C1660277133T” size=”large” icon_type=”general foundicon-right-arrow” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-red” target=”_blank”]Meteen jouw bundel samenstellen![/otw_shortcode_button]

Als je dus een internetbundel pakt met oneindig internet, dan krijg je daar 2 GB aan internet bij die je in de hele EU kan gebruiken. Dan hoef je je helemaal geen zorgen te maken over een onverwacht hoge rekening. En als je MB’s bijna op zijn, dan kun je ook nog gemakkelijk extra MB’s erbij kopen. Een geweldige aanbieding van T-Mobile die je niet kunt missen!

Aanbieding T-mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *