Gepost op

Beste aanbieding van week 21 (sim only)

Sim only aanbieding

Deze week staat in het teken van een speciale aanbieding, namelijk een sim only abonnement. Sim only abonnementen zijn tegenwoordig niet erg populair meer. Vaak wordt er gedacht dat complete abonnementen met telefoon goedkoper zijn dan losse abonnementen. Dit klopt echter niet. Je kan vaak goedkoper uit zijn als je een sim only abonnement koppelt met een losse telefoon.

Wat is sim only?

Een sim only abonnement is een abonnement zonder telefoon, oftewel alleen een sim kaart (zoals de naam al suggereert). Deze abonnementen zijn dus een stuk goedkoper omdat je niks extra’s hoeft te betalen voor de telefoon zelf. Bij traditionele abonnementen betaal je in principe maandelijks een losse telefoon af, zoals bij een lening. Waarom zou je echter extra geld uitgeven aan een nieuwe telefoon terwijl je oude telefoon nog prima werkt? Tegenwoordig worden de normale abonnementen ook steeds duurder vanwege de stijgende prijzen van smartphones. Dit komt vooral door de steeds meer geavanceerde smartphones. De geheugens worden steeds groter, ze worden steeds sneller, de schermresolutie wordt alsmaar scherper, de camera is bijna net zo goed als een digitale camera, etc. Dit is allemaal handig als je bijvoorbeeld je camera vergeten bent of je toevallig navigatie nodig hebt. Echter hierdoor is het bijna normaal om tegenwoordig maandelijks €50 te betalen voor een nieuw abonnement.

Tele2

De provider Tele2 heeft momenteel een geweldige aanbieding voor sim only gebruikers. Het is namelijk een sim only abonnement op het 4G netwerk! Hiermee kun je super snel internetten tegen een superlage prijs. Je kunt zelfs kiezen hoeveel GB aan internet je erbij wilt hebben. Ook kun je abonnement kiezen voor slechts 1 maand. Hierdoor zit je niet meteen vast aan een contract van 2 jaar. Hieronder staan alle mogelijkheden op een rij:

  • 1GB – 100 Bel/SMS – €10 per maand
  • 1,5 GB – Onbeperkt Bel/SMS – €16 per maand
  • 4 GB – Onbeperkt Bel/SMS – €21 per maand
  • 8 GB – Onbeperkt Bel/SMS – €25 per maand
  • 24 GB – Onbeperkt Bel/SMS – €35 per maand

Een geweldig aanbod tegen een lage prijs, hier moet je van profiteren! Klik op de onderstaande banner en bestel direct je nieuwste abonnement. Zoek daarbij ook nog een mooie Huawei telefoon en je bent weer compleet.


Sim only 4GB Image Banner 1200 x 627

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *