Gepost op

Beste aanbieding van week 22 (Vodafone)

Aanbieding van Vodafone

Je hebt het misschien al voorbij zien komen, maar deze aanbieding mag je echt niet missen. Vodafone biedt ‘vluggertjes‘ aan waarbij je de nieuwste telefoons kunt krijgen tegen een geweldige prijs, samen met een ruim abonnement. Je moet er snel bij zijn want de actie geldt maar tot en met 26 juni 2016. Vandaar natuurlijk de naam vluggertjes! Bij deze aanbieding krijg je super veel korting op abonnementen met de nieuwste smartphones. Bijvoorbeeld de nieuwste Samsung Galaxy S7 (Gold, Black, White, Silver of Pink) voor een totale prijs van slechts €43 per maand! Bij dit abonnement krijg je 5GB aan data, 150 minuten bellen en onbeperkt sms’en. Dit abonnement is het Smart L abonnement.

Beste deal

Tussen al de geweldige kortingen, is er een die er tussenuit springt. Een geweldig toestel voor een super lage prijs. Namelijk de allernieuwste Huawei P9 (Silver of Grey) tegen een maandelijkse prijs van €14! Het abonnement wat je erbij krijgt is €21 (Smart L abonnement: 1,5GB aan data, 150 bellen en onbeperkt sms’en). De totale maandelijkse kosten komen dus uit op de geweldige prijs van €35! Dit is goedkoper dan bijvoorbeeld de iPhone 6 (€39 per maand) en de Samsung Galaxy S7 (€43 per maand). Als je echter op zoek bent naar nog iets goedkoper, dan zit je bij Vodafone ook goed. Het kleinere broertje van de Huawei P9, de Huawei P9 Lite, kun je al krijgen voor een prijs van slechts €17,50! Dit betekent dat je de nieuwste smartphone krijgt voor een prijs onder de €20 en zonder bijkomende kosten. Hierbij zit een abonnement van 500 MB aan data, 150 minuten bellen en onbeperkt sms’en. Het abonnement heeft een looptijd van 2 jaar. De telefoon is beschikbaar in de kleuren Black, White en Gold.

Sim only

Een aanbieding van Vodafone die niet erg opvalt maar zeker de moeite waard is, is het sim only vluggertje. Deze houdt in dat wanneer je tussen 23 mei en 26 juni een You L maandbundel koopt, 2 GB gratis extra data ontvangt! Dit is ook te gebruiken in 43 Europese landen, zonder extra kosten. Een mooi extraatje als je binnenkort op vakantie gaat.

Vluggertjes campagne Huawei p9 1 Image Banner 970 x 250

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *