Gepost op

Beste aanbieding van week 25 (Miky)

Goedkope Huawei aanbieding

Deze week staat in het teken van de goedkopere abonnementen. Tussen al het geweld van de steeds groter wordende internetbundels (T-Mobile spant de kroon met Oneindig Online), willen de meeste mensen gewoon een simpel abonnement. Niet de allernieuwste smartphone met 4G internet en 128 GB geheugen, maar een goedwerkende smartphone voor een lage prijs. Het blijkt namelijk dat tegenwoordig een derde van de 65-plussers een smartphone gebruikt. Dit is met 15% toegenomen in vergelijking met vorig jaar. Dit is te verklaren door de toenemende vergrijzing. Deze consumenten zijn niet gelijk aan de generatie tieners die zijn opgegroeid met de opkomst van smartphones. De 65-plusser is op zoek naar simpele telefoon zonder al te veel poespas. En Miky heeft een mooie aanbieding voor deze personen.

Miky.nl

Miky (voorheen GSM Topdeal) is een vernieuwd bedrijf dat gericht is op het aanbieden van telefoons en abonnementen. Dat doen ze in samenwerking met T-Mobile en Ben voor mobiele telefonie, vanwege het betrouwbare T-Mobile netwerk. De website is erg overzichtelijk en je kunt gemakkelijk je abonnement samenstellen (terug te zien aan het cijfer 8,9 op basis van reviews). Een mooi voorbeeld hiervan is de Huawei Y625 aanbieding. De Huawei Y625 kwam uit in 2015 en kreeg bij veel bekende tech-sites een positieve review. Voornamelijk omdat je voor de lage prijs mooie specificaties krijgt.

Op Miky.nl kun je een abonnement samenstellen voor slechts €8,50 per maand. Bij dit T-Mobile abonnement krijg je 100 MB, 90 belminuten en onbeperkt sms’en. Een ideaal abonnement voor de klant die niet veel nodig heeft. Als 100 MB echter te weinig is, kun je makkelijk meer MB’s selecteren. Dit kan oplopen tot wel 2500 MB per maand. Bij dit abonnement betaal je eenmalig €48 voor de aansluitkosten, telefoon toestel en bezorgkosten. En als je op tijd bent, krijg je het de volgende dag al binnen. Een fantastisch abonnement voor de minimale gebruiker.

Aanbieding Huawei Y625

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *