Mobile madness maand Image Banner 970 x 250

T-Mobile Mobile Madness

T-Mobile heeft een geweldige actie opgezet voor de laatste weken van de vakantie, namelijk de Mobile Madness. Vanaf 22 augustus tot en met 18 september kun je ontzettend veel korting krijgen op je T-Mobile abonnement. De korting is geldig voor de 2-jarige Stel Samen & Stel Bij abonnementen. Je kunt tot wel 50% korting krijgen op je abonnement! Daarnaast zitten er ook geen aansluitkosten (ter waarde van €30) bij. Dit allemaal op het als beste geteste netwerk van Nederland. De korting is geldig voor een hoop toptoestellen, zoals de Samsung Galaxy S7 en de Huawei P9.

 

Stel Samen & Stel Bij abonnement

Dankzij het Stel Samen & Stel Bij abonnement kun je makkelijk je abonnement customizeren. Dit is een erg mooie service van T-Mobile. Het abonnement voor de Huawei P9 bestaat uit 5 aspecten. De eerste is het Startabonnement wat er standaard bij zit voor slechts €5 per maand. Hiermee ben je altijd online met een basissnelheid (ook al zijn je maandelijkse MB's op), er zijn nooit onverwachte kosten voor mobiel internet, gratis gebeld worden in de EU en onbeperkt SMS'en in Nederland en de EU. Een prachtig begin voor je nieuwe abonnement. Daarna kies je hoeveel je maandelijks en eenmalig wilt betalen voor je telefoon. Hierin zijn 3 mogelijkheden. Als je het toestel in een keer afbetaald (€329,95) hoef je maandelijks er niks meer voor te betalen.

Hierna ga je het abonnement zelf samenstellen. Voor slechts €10 per maand krijg je 6GB inclusief 250 MB voor op vakantie. Daarmee kom je zeker de maand wel door. Je kunt ook voor 1 GB per maand kiezen, dit is echter maar €1 goedkoper. Voor de gebruikers die wat ruwer omgaan met een smartphone, krijg je ook de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten. Er is de Verzekering Plus, Verzekering Basis en Altijd Extra Veilig Online. Je betaald dan wel wat extra's per maand, maar je kunt wel met een rustig gevoel je telefoon op de grond of in de WC laten vallen.

Als laatste zijn er ook nog een hoop handige extra's die T-Mobile aanbiedt. Hier hoort bijvoorbeeld bij Altijd EU Internet, Videoland abonnement of een MB-verdeler tussen 2 simkaarten. Zo is er voor ieder wat wils en kun je je abonnement volledige afstemmen naar jou voorkeur. Bij de Huawei P9 krijg je ook nog de 3 jarige Huawei VIP Service die bestaat uit '3 dagen reparatie service' en 'gratis pick-up & return service'. Iets wat je bij andere telefoons niet zal krijgen. Meer informatie hierover kun je vinden op www.huaweivipservice.nl.

Al met al kun je de geweldige Huawei P9 met een uitgebreid abonnement al krijgen voor slechts €35 per maand. Dankzij de Mobile Madness zitten hier geen extra aansluitkosten meer bij. Normaal gesproken is dit abonnement ongeveer €5 tot €10 duurder. Klik op de onderstaande banner om direct naar de Huawei P9 te gaan of bekijk de andere beschikbare toestellen van de Mobile Madness aanbieding.MMM Image Banner 728 x 90 p9