Gepost op

Gelekte foto’s van Huawei Y6 II

Budget smartphone Huawei Y6 II

Op uitgelekte foto’s zijn de nieuwe Huawei Y6 II en de Huawei Y6 II Compact te zien. Er wordt verwacht dat deze goedkope smartphones binnenkort op de Nederlandse markt komen. Na de succesvolle release van de Huawei P9 serie, wil Huawei doorpakken met een goedkopere smartphone. Dit is het bedrijf van plan met de Y6 II en de Y6 II Compact. In China is dit toestel bekend onder de naam Honor 5A. De Huawei Y6 II zal voorzien zijn met een 5,5 inch full HD scherm, met een octacore processor en 2 GB aan werkgeheugen. Hierbij zit ook 16 GB aan (uitbreidbaar) intern geheugen, 13 megapixel camera en een 3000mAh, verwisselbare accu. Prima specificaties voor een budget telefoon.

Huawei Y6 II

Compacte versie

De Huawei Y6 II Compact zal een simpelere uitvoering zijn van de smartphone. Het scherm is een 5 inch HD scherm met een quadcore processor. Het geheugen zal 16 GB zijn en ook uitbreidbaar. De achtercamera blijft 13 megapixel, alleen de selfiecamera zal slechts 5 megapixel hebben. De accu is ook verkleint naar 2200 mAh. Hij zal ook niet lopen op de meest recente Android 6.0, maar op Android 5.1 wat een oudere software is. De beschikbaarheid van beiden smartphones op de markt is nog niet duidelijk, echter de prijzen wel. De Y6 II zal €199 gaan kosten en de Y6 II Compact €149. Voor beiden toestellen een relatief goede prijs, gekeken naar de specificaties.

Nieuwe productintroductie

Huawei heeft aan de internationale pers aangegeven dat op 1 september een nieuw product geïntroduceerd zal worden. Dit zal voorafgaand aan de IFA in Berlijn gebeuren. Vorig jaar presenteerde het bedrijf de Huawei Mate S. Het is nog niet duidelijk wat er bekend gaat worden gemaakt. Er gaan echter al geruchten dat het de opvolger van de Huawei Mate S of Mate 8 zal worden. Zodra er al meer bekend is, zal het op Huawei Nederland verschijnen.

 

Y6 II Compact

Y6 II Compact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *