Gepost op

Honor 8 wordt binnenkort verwacht

Honor 8

De dochtermaatschappij van Huawei zal op korte termijn de Honor 8 aankondigen. Chinese bronnen melden dat de Honor 8 deze zomer op de markt zal worden gebracht. Er wordt ook beweerd dat de Honor 8 voorzien zal worden met de dubbele camera, zoals in de Huawei P9. Natuurlijk zijn dit vooral nog speculaties, maar de hardware zal veel gaan lijken op de Honor V8 smartphone. Dit betekent een Kirin  950 of 955 processor met een 12 megapixel camera en 4GB aan werkgeheugen. Het scherm zal een grootte hebben van 5,2 inch met een Full HD resolutie. Daarnaast wordt er gesproken over een USB C-poort, waardoor het mogelijk is om de accu draadloos op te laten. Opmerkelijk is ook het design, omdat de voor en achterkant zal bestaan uit glas.

huawei-honor-6-product-5

Honor V8

De Honor 8 zal voornamelijk gaan werken als het kleine broertje van de Honor V8. Deze is onlangs al aangekondigd en is qua specificaties ook wat beter dan de Honor 8. Het scherm heeft een Quad HD-resolutie en een formaat van 5,7 inch. Een groter formaat smartphone betekent ook een grotere batterij, namelijk 3500mAH.

Dochtermaatschappij van Huawei

In 2014 maakte Huawei bekend dat het een nieuw smartphonemerk lanceerde in Europa. Honor ging zich richten op high-end specificaties tegen een lage prijs. Honor is een zelfstandige dochteronderneming die zich niet associeert met het moederbedrijf Huawei. Echter valt het wel onder het Chinese telecombedrijf, want onderzoeksafdelingen en Research & Development worden gedeeld. De grootste kostenpost waarop Honor wilt besparen is reclame en fysieke winkels. Dit is een opvallende keuze, aangezien marketing tegenwoordig erg belangrijk is. Honor neemt dus ook een risico hiermee. De smartphones waren in het begin alleen te verkrijgen bij Bol.com, maar is momenteel ook beschikbaar bij meerdere online winkels. De strategie van het bedrijf is voornamelijk gefocused op het verwerken van feedback van klanten op producten. Gebruikersgemak staat dan ook hoog in het vaandel bij Honor. Kun je echter niet wachten op de aankondiging en wil je meteen een nieuwe telefoon vinden? Bekijk dan snel de beste abonnementen van Huawei!

[otw_shortcode_button href=”http://huaweinederland.nl/huawei-abonnement/” size=”large” icon_type=”general foundicon-checkmark” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-red”]Direct een abonnement afsluiten![/otw_shortcode_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *