Gepost op

Honor V8 Max specificaties bekendgemaakt

Honor V8 Max

De specificaties van de nieuwe smartphone van het dochtermerk van Huawei, Honor, zijn bekend gemaakt. De Chinese instantie TENAA heeft de Honor V8 Max gecertificeerd, waardoor de technische aspecten bekend zijn geworden. De phablet was nog niet aangekondigd maar de gelekte informatie belooft veel goeds. De telefoon beschikt over een 6,6 inch AMOLED scherm met een unieke resolutie van 2560×1440 pixels. Het werkgeheugen zal bestaan uit 3 GB en een opslagruimte van 32 GB. De opslagruimte is uit te breiden met een micro SD-kaart. Een fijne toevoeging die steeds vaker terugkomt bij de huidige generatie smartphones, bijvoorbeeld bij de Samsung S7. Daarnaast wordt alles gedreven door en 2.3 GHz Kirin 950 octacore chipset, wat ervoor zal zorgen dat alles soepel en snel werkt.

De Honor V8 Max zal een 13 megapixel camera hebben aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Dit is vergelijkbaar met de nieuwste Huawei P9. In combinatie met de sterke 4400mAh accu, een gewicht van 219 gram en een vingerprintscanner is de verwachting dat het een kwalitatief goede phablet gaat worden. Hopelijk wordt het een vooruitgang ten opzichte van de Honor 7, wat een complete smartphone was met één vervelende beperking.

Honor V8 Max

Huawei verkoopdoelstelling

Onlangs heeft Kevin Ho, de productmanager van Huawei, tegenover de Digitimes laten weten dat Huawei het doel heeft om dit jaar 140 miljoen smartphones te verkopen. Dit zou een stijging zijn van 30% ten opzichte van 2015. In het eerste kwartaal van 2016 gingen er al 28,3 miljoen Huawei smartphones over de toonbank. Deze gegevens bevestigen de opmars van Huawei op de wereldwijde smartphonemarkt. Deze aantallen zijn exclusief de verkopen van het dochtermerk Honor. De Chinese fabrikant geeft de dochter de ruimte om op haar eigen benen te staan. De Honor V8 Max zal volgens geruchten op 11 juli geïntroduceerd worden in de kleuren zilver en goud. Het is nog onbekend of de phabet op de Europese dan wel Nederlandse markt zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *