Gepost op

Huawei Nederland gelanceerd!

Eindelijk is het gelukt, Huawei Nederland staat online!

Na veel te hebben gestopt in onderzoek en analyses, kunnen we met trots presenteren dat Huawei Nederland online is. Natuurlijk is de website nog lang niet af. We zitten pas op het begin en vanaf nu zal er veel gaan veranderen. Maar het belangrijkste is voor ons dat we onze service kunnen gaan aanbieden aan de klanten. Graag horen we dan ook wat de klanten verwachten van deze website en wat ze hierop missen. Dit kan via een reactie of een bericht achterlaten bij de contactpagina.

Wat is het doel?

Huawei Nederland heeft als doel om een belangrijke portal te worden voor klanten die geïnteresseerd zijn in een Huawei product. Momenteel zijn er in Nederland namelijk bijna geen website die zich richten op Huawei, terwijl dit een van de grootste telefoonbedrijven is in de wereld. Naar ons idee worden klanten hierdoor afgeschrikt van Huawei, aangezien het veel makkelijker is om iets te vinden over Apple of Samsung. Dit is niet juist, Huawei biedt prachtige producten aan tegen een zeer goede prijs. Deze producten kunnen zelfs concurreren met iPhones en Samsung Galaxy smartphones.

Graag willen wij jullie de helpen op de weg naar een Huawei product. Maak gebruik van de vele informatie dat er te vinden is op deze pagina en van de handige, interactieve vergelijker. En als je dan nog steeds twijfelt, moet je zeker een berichtje sturen via de contact pagina. Wij zullen dan zo snel mogelijk een reactie terug sturen met daarin een goed advies. Veel plezier op HuaweiNederland.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *