Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnement is tegenwoordig weer erg populair. De huidige smartphone zijn krachtige apparaten die lang mee kunnen gaan. De meesten kunnen niet goed tegen een stootje, maar als er voorzichtig mee wordt omgegaan dan kan het toestel minimaal 2 jaar meegaan. Veel mensen vinden het dan ook vervelend dat ze moeten wisselen van abonnement en telefoon, terwijl de telefoon nog goed werkt. Een nieuwe telefoon kost meestal ook meteen extra geld. Het is dus logisch dat de populariteit van een Sim Only abonnement toeneemt. Sim Only abonnementen zijn namelijk alleen mobiele telefoon abonnementen, zonder een nieuwe smartphone. Hierbij ontvang je een nieuwe simkaart met een los abonnement. Vaak is het ook mogelijk om een maandelijkse opzegbaar abonnement te nemen, waardoor je nog even door kan met je oude telefoon. Je kunt natuurlijk ook op zoek naar een volledig Huawei abonnement.

Sim Only abonnement vergelijker

Met de onderstaande vergelijker kun je gemakkelijk op zoek naar een nieuw Sim Only abonnement. Personaliseer je zoektocht met behulp van de sliders. Hier kun je aangeven wat je maximaal per maand wilt betalen en minimale aantal belminuten/sms’jes/MB’s. Je kunt ook kiezen welke provider je wilt gebruiken. Het is verstandig om dezelfde provider te kiezen als je oude abonnement, zodat makkelijk en snel je gegevens kunnen worden overgezet. Je kunt ook sorteren op prijs, minuten, sms, internet en abonnementsduur. Dan kun je zelf bepalen wat je het meest belangrijk vind. Bekijk ¬†en bestel daarna direct de beste aanbieding die je hebt gevonden!

Nieuwe smartphone

Als je een voordelig Sim Only abonnement hebt gevonden, kun je weer even vooruit met je oude telefoon. Echter, de smartphones van tegenwoordig hebben een probleem. Ze verouderen relatief snel. Ieder jaar worden er nieuwe Huawei, Samsung en Apple smartphones gereleased. Deze nieuwe telefoons zijn natuurlijk een stuk beter dan de oudere versie. Als je dus uitgekeken bent op je oude telefoon, maar je bent nog tevreden over je abonnement, dan kun je ook een los toestel kopen. Hier kun je dan je simkaart in doen en meteen weer aan de slag, zonder het goede van een compleet nieuwe abonnement. De nieuwste Huawei smartphones zijn tegenwoordig erg populair en zeker de moeite waard om te bekijken.