Gepost op

Verdien een cadeaukaart van €15 voor Mobiel.nl!

Cadeaukaart verdienen

Nog niet heel lang geleden is Huawei Nederland opgericht. Omdat we erg blij zijn met al onze bezoekers, willen we graag iets terug doen. Ben je op zoek naar een nieuw abonnement? Lees dan snel verder! We gaan namelijk een cadeaukaart verdelen onder een van onze bezoekers! Een cadeaukaart van €15 euro voor Mobiel.nl. Dit kun je besteden aan een paar leuke accessoires voor bij je nieuwe telefoon. Er zitten een paar voorwaarden aan waaraan je moet voldoen om de cadeaukaart te verdienen.

  1. Je moet een nieuw abonnement willen afsluiten (dit kan voor alle telefoons op Mobiel.nl)
  2. Like en deel dit bericht op onze Facebook pagina.
  3. Stuur een bericht via de Facebook pagina of de contact pagina, met daarin je naam, e-mailadres en het abonnement dat je wilt gaan afsluiten.
  4. Je ontvangt binnen 24 uur de cadeaukaart van €15 en informatie over hoe je deze kunt activeren!

Dit betekent dat je er snel bij moet zijn, want voor je het weet is de cadeaukaart al weg! Hou Huawei Nederland verder in de gaten voor meer prijzen die je in de toekomst kunt winnen. Cadeaukaart Mobiel.nl

Mobiel.nl

Het telecombedrijf Mobiel.nl heeft onlangs een grote verandering doorgemaakt. Het bedrijf heette eerst studentmobiel.nl en heeft gekozen voor een naamsverandering. Een goede keuze, aangezien het niet alleen goedkope abonnementen wilt bieden aan studenten. Iedereen zou gebruik moeten maken van de mooie aanbiedingen en lage prijzen van Mobiel.nl. Zo kun je per mobiel alle providers vergelijken en je abonnement aanpassen naar jou voorkeur. Je kunt duidelijk zien hoeveel je maandelijks moet betalen voor je nieuwe telefoon. Als je direct de bestelling plaatst, heb je de dag erna je telefoon binnen! Mooie aanbiedingen zijn de Samsung Galaxy S6 Edge, iPhone 6s Plus en de Huawei Ascend P7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *