Huawei smartphone reparatie

Huawei is een bedrijf dat apparaten voor telecommunicatie maakt. Het bedrijf is opgericht in 1987 in China. Het merknaam wordt op verschillende manieren uitgesproken, in China spreken ze het uit als [gwa-wee] en in de VS als [wah-wee]. Het bedrijf maakt verschillende toestellen, vooral smartphones en een aantal tablets. De toestellen zijn pas populair geworden in Europa in het jaar 2014. Telfort en KPN besloten de toestellen te verkopen. Telfort en KPN zijn providers met een groot bereik. Hierdoor is Huawei heel beroemd geworden in Europa. Huawei zal het wel lastig hebben, want Apple en Samsung zijn twee hele grote bedrijven die een concurrent zijn.

Huawei telefoonreparatie

Heb je je Huawei toestel laten vallen en zit er een barst in het scherm? Dan is het prettig als deze gemaakt kan worden. Je weet alleen niet waar je deze kunt aanschaffen. Op het internet zijn er diverse webshops die Huawei toestellen repareren. Dit kan het scherm zijn, maar ook de backscreen, camera, volume knoppen of een ander onderdeel. De mensen die de toestellen repareren hebben dit veel vaker gedaan en weten wat ze moeten doen. Ook heb je een garantieperiode, dit geeft je zekerheid. Als je het zelf repareert is er een kans dat het toestel misschien helemaal niet meer gaat werken.

De smartphones van Huawei hebben een mooi design, maar wil je het toch je eigen maken. Bestel dan een telefoonhoesje, dit kan een normale zijn of een flipcase. Een flipcase is eigenlijk een soort van boekje die je kunt openen en dicht klappen. Dit zorgt voor extra bescherming en je hebt het in allerlei kleurtjes. Ook kun je een hoesje bestellen met een eigen opdruk, een foto van jezelf of een leuke quote. Het kan allemaal, als jij het maar leuk vindt. Er zijn zelfs stickers, waarmee je de achterkant kunt versieren.